Hem celebrat la Festa de les Llengües amb l’espectacle POSIDONIA! Tots hem gaudit d’allò més reflexionant sobre la importància de cuidar el nostre entorn. Amb jocs sobre el reciclatge, enigmes de pirates, cançons i balls. Els nens i nenes s’han fet seu l’espectacle i han participat resolent tots els enigmes que els protagonistes els han plantejat. I el més interessant de tot és que ho han fet en cinc idiomes! En anglès, francès, alemany, català i castellà, els idiomes de la nostra Escola!

A l’Escola fa més de 30 anys que treballem l’anglès i el francès i més de 15 anys que apostem per l’alemany a l’ESO i el Batxillerat. Immersió lingüística amb estades a Canadà, França i Anglaterra i amb un increment notable d’hores dedicades a l’expressió oral, treballades amb auxiliars de conversa natives (enllaç a la notícia dels vídeos de les auxiliars). Optatives per escollir en els tres idiomes, batxillerats amb doble titulació i certificats oficials en les tres llengües estrangeres, pioners a la ciutat. Perquè a l’escola apostem pel multilingüisme com a eina de present i de futur.

La Festa de les Llengües és l’acte que compartim amb les famílies, l’alumnat i amb tota la ciutat per explicar quin és el recorregut que podem fer a l’escola per aprendre anglès, francès i alemany. En aquest sentit, vam organitzar l’exposició “El Camí de les Llengües”, amb l’objectiu de donar a conèixer tot el treball multilingüístic que fem des de fa molts anys perquè els nostres alumnes tinguin unes excel·lents competències lingüístiques. 

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.