Segons el rànquing que publica el diari El Mundo cada any, la nostra Escola és un dels centres de Terrassa que rep el reconeixement “Los mejores Colegios de España 2020”.

Hem estat reconeguts pel bon nivell en l’oferta del Dual Diploma International Studies, el Batxillerat Dual Americà.

Cada any el Diari El Mundo fa un rànquing de les millors escoles de l’Estat en el que tenen en compte paràmetres com la qualitat de l’educació, la sortida professional dels seus exalumnes, la qualitat del professorat, entre altres. En l’edició d’enguany la nostra Escola ha estat reconeguda entre els “300 millors col·legis de doble titulació d’Espanya” i ha estat inclosa a la web “300mejores.com”. 

El Juliol del 2019 vam graduar la primera promoció de Batxillerat Dual Americà. Tretze nois i noies que van iniciar el projecte quan feien 4rt d’ESO i van acabar els seus estudis simultanis de Batxillerat a Catalunya i als EEUU. El Batxillerat Dual Interacional (DD, Dual Diploma) ha estat creat per la institució educativa referent als Estats Unitats anomenada Academica Corporation. L’entitat, a través d’un disseny curricular virtual, avançat i innovador, que inclou assignatures optatives i atorga crèdits, proporciona un alt nivell de preparació per a tots i totes les alumnes que vulguin accedir a les universitats nord-americanes. Les classes s’imparteixen en anglès amb professors nadius, la qual cosa dóna l’oportunitat a l’alumnat de practicar i millorar un idioma essencial en el mercat laboral actual.

El programa es basa en cursar estudis simultanis: 18 crèdits presencials a la nostra escola (a cavall entre els darrers cursos de l’ESO i el Batxillerat) i 6 crèdits en la Somerset International de Florida, de forma virtual i distribuïts al llarg de 3 o 4 cursos. El títol de Batxillerat Americà té el mateix valor que si l’estudiant l’hagués cursat presencialment als Estats Units i, per tant, dóna l’accés a qualsevol universitat americana. La participació en el programa permet l’adquisició d’un nivell d’anglès avançat, atès que aquesta és l’única llengua vehicular d’aprenentatge, i el coneixement proper de la cultura americana i del sistema educatiu dels EUA.

Ells són els alumnes que aquest curs estan fent el Batxillerat Dual Americà! Estan tots molt satisfets i ens asseguren que estan gaudint molt de l’experiència!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.