Durant aquest mes d’abril l’Escola a Casa està prenent forma. Cada etapa està agafant unes dinàmiques de treball que, mica en mica i des de casa, els alumnes i famílies van fent seves. Són molts els treballs i les tasques que s’estan fent. Aquí us en fem el recull de les més destacades!  

Química feta a Casa: Els experiments casolans són una molt bona manera d’aprendre física i química! Els alumnes de 3r continuen aprenent química des de casa. Aquesta vegada n’és la protagonista la classificació dels elements que ja fa 150 anys va proposar Dmitri Mendeléiev. La Taula Periòdica plegable ens mostra progressivament els elements representatius, els metalls de transició i els de doble transició. 

Virtual Museum: A 3r de Primària hem fet una exposició virtual inspirada amb les bombolles de veu dels còmics de Roy Lichenstein. Un pintor d’Estats Units d’art pop, artista gràfic i escultor, conegut per les seves interpretacions a gran escala de l’art del còmic. Els alumnes s’han inspirat en les seves obres, en les seves formes i colors. 

In year 3 we created a virtual museum inspired by Roy Lichtenstein’s speech bubbles. We have explained the artist’s tools and colours that we have used.

I.A. Temps Atmosfèric:  Els i les alumnes de primer, han acabat l’itinerari d’aprenentatge des de casa. L’itinerari “Temps Atmosfèric” és l’últim que vam fer a l’Escola, i ens va quedar per fer la part de construir els aparells meteorològics. Amb aquest itinerari hem estudiat el temps atmosfèric sota la pregunta… “com podem saber quin temps farà demà?”. Hem estudiat els refranys que tant feien servir els pagesos, els símbols del temps, hem tingut visites d’experts en meteorologia…  una de les propostes d’aquest Itinerari d’Aprenentatge és la construcció d’un baròmetre i d’un pluviòmetre! La Júlia i la Laia ho han fet i a més, ens expliquen el procés d’elaboració en un vídeo!  Aquí teniu una mostra de com ho han interpretat els nostres alumnes!

Propostes Creatives: Els mestres i les mestres han llançat diferents propostes creatives durant aquest mes d’abril. Des de la Mediateca ens han proposat dissenyar un punt de llibre amb el tema del Coronavirus com a font d’inspiració. Des de Pastoral ens han proposat seguir treballant amb el lema d’aquest any “La Natura Ningú l’Atura” fent joguines amb material reciclat que tenim a casa o cantant una part de la cançó del lema. Els mestres d’Art també ens han fet arribar propostes molt boniques per decorar les nostres llars amb tècniques molt casolanes.

Vídeos d’Agraïment: Mestres i alumnes s’han volgut apropar de manera virtual per fer-se arribar missatges d’estima i d’esperança. Han estat diferents etapes, cursos; mestres i alumnes els que s’han gravat fent vídeos molt emotius! Ens han fet caure alguna llàgrima… (Vídeos confinament)

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.