Després de treballar a l’aula la importància de l’aigua per la vida els 2 grups de l’optativa de Ciències i Science d’ESO hem visitat el Cosmocaixa per fer el taller “Aigua, química i molt més”. Hem fet i observat experiments amb l’aigua, vist com són les seves molècules i algunes de les seves propietats, com la tensió superficial o la conductivitat elèctrica.

Els nois i noies ens ho expliquen en primera persona i en anglès!

This morning at 8 am we took the train to go to CosmoCaixa. It was very fun! We caught 3 trains! We didn’t have space to move. When we arrived to Cosmocaixa, we started a Science class in a lab. A scientist explained to us water properties with some experiments. We learnt a lot about water. Later we had free time to visit the museum.

Avui hem anat al Cosmocaixa i hem fet un taller que es diu AIGUA. QUÍMICA I MOLT MÉS. Amb l’ajuda del Marc hem vist que: l’aigua pot arribar a fer foc, que si barregem sabó amb aigua la tensió superficial es trenca, que l’oxigen amb l’hidrogen pot explotar, que l’aigua destil·lada no és conductora de l’electricitat només ho és l’aigua que conté sals minerals, també hem descobert el conductímetre que serveix per mesurar la conductivitat de l’aigua i les sals que conté, hem construït una xarxa de molècules d’aigua! I després hem anat a investigar tot el museu!

Grup de Ciències i Science de l’optativa de 1r d’ESO