El que de debò compta no és el que la vida et porta. Si no el que tu fas amb el que t’ha portat.

La conferència “L’Educació emocional en l’àmbit familiar i escolar” d’Eva Bach ha iniciat el cicle “Converses amb …” que degut a situació de pandèmia, l’hem fet en línia. Aquesta activitat és de l’àmbit del creixement personal i s’ha vertebrat a partir de les preguntes dels i de les assistents formulades a través d’un qüestionari previ anònim que omplen els participants.

El primer  “Converses amb … Eva Bach” ha tingut lloc aquest mes d’Octubre, i ha estat tot un èxit de format i de convocatòria. Hi han participat més d’un centenar de famílies i docents tant de l’Escola, com de tota la ciutat compartint les inquietuds personals a l’entorn de l’Educació Emocional. Eva Bach, llicenciada en Ciències de l’Educació per la UB. Pedagoga, mestra i escriptora, ha fet una avaluació de les emocions que actualment predominen a les llars, que són l’alegria , la tristesa, la por, l’amor i la ràbia.  

La majoria de participants han manifestat que les emocions predominants a casa són més aviat desagradables, degut a la situació actual. Bach ha recordat que hi ha emocions agradables i altres de desagradables, però totes son necessàries. També ha donat una sèrie d’eines per ajudar a canalitzar i fins i tot transformar aquestes emocions com, l’autocontrol, entendre, regular i equilibrar. El propòsit, al capdavall, és saber expressar, sentir i regular les nostres emocions.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.