lamor per la fotografia 08 2
l’amor per la fotografia 09

La Júlia Rosaura de 2n de Batxillerat Artístic ha estat seleccionada per presentar el seu Treball de Recerca al Premi LCI Barcelona. El treball tracta la conscienciació sobre els drets dels animals, enfocada des d’un punt de vista artístic mitjançant la realització d’una sèrie de retrats d’animals en blanc i negre. Un treball que ara es pot veure a l’edifici de Batxillerat.

Hem parlat sobre l’amor per la fotografia amb l’autora del treball i de l’exposició del vestíbul de Batxillerat: 

“Des de ben petita la càmera fotogràfica ha sigut la meva aliada. Gaudeixo captant aquells instants que s’haurien esvaït en l’eternitat, observant i reflexionant sobre cada detall que m’envolta, apreciant la solitud.

A la vegada, el fet de ser una persona introvertida, em va permetre descobrir que els animals són els millors confidents i amics que puguis tenir. La seva vulnerabilitat, però, m’angoixa i m’entristeix sense arribar a comprendre el perquè de les tantes atrocitats que es cometen en contra seu.

Amb aquest projecte he volgut donar-los veu i que parlessin a través d’una imatge que expliqués la seva història.

La fotografia ha estat el mitjà que ha permès copsar els rostres en blanc i negre d’una sèrie d’animals, culminant en una exposició fotogràfica que combina la reflexió i creació artística, promovent la sensibilitat, el creixement personal i també ètic del públic en general.”

 

FELICITATS JÚLIA PER LA BONA FEINA! Molta sort en el Concurs!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.