Ja han arribat els i les més petites de la casa! Un vincle que comença ara i que durarà per sempre. Per això és important treballar l’adaptació a I3 a l’Escola.

La primera setmana els pares i mares  poden gaudir a l’aula amb els infants. Plegats coneixen l’aula, les joguines, la mestra i els companys i les companyes. Al llarg del primer mes del curs les activitats es basen en el treball de cohesió entre els companys i les companyes. Un treball cooperatiu que ajuda al sentiment d’equip i de pertinença; alhora que ajuda a treballar el vincle amb l’Escola. Un vincle que és  fonamental pel futur de l’aprenentatge i la felicitat dels infants en el seu dia a dia.

Al llarg de l’etapa de l’educació infantil els infants hauran d’anar desenvolupant les capacitats a l’entorn dels eixos següents: aprendre a ser i actuar d’una manera cada vegada més autònoma, a pensar i a comunicar, a descobrir i tenir iniciativa i a conviure i habitar el món.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.