La taula de llum és un recurs educatiu originari d’Emilia Reggio que ofereix moltes possibilitats d’aprenentatge. La pedagoga Emilia Reggio considera que el nen és el protagonista del seu aprenentatge. Els mestres observen i escolten a l’alumne oferint els espais més òptims per a l’autoaprenentatge. Aquesta metodologia considera la llum com un material que desenvolupa diverses habilitats del nen.

La taula de llum és una superfície lluminosa que permet als nens poder experimentar de forma sensorial. La superfície s’il·lumina i transforma els materials donant-los noves propietats. El nen construeix el seu propi aprenentatge ja que quan experimenta amb una taula de llum té un alt nivell de concentració i el motiva a manipular amb diversos materials.

Alguns dels beneficis d’utilitzar la taula de llum són fomentar la imaginació i curiositat i afavoreix la concentració en els nens. Els colors i les llums fan que els nens estiguin altament concentrats. La taula de llum crea un ambient relaxat i tranquil.

Als més, petits els encanta aprendre amb aquest material.  Descobreixen ombres i experimenten com canvia la llum quan interactua amb diversos elements.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.