Els alumnes que hem anat al Canadà a estudiar i a viure uns mesos plens d’aventures i d’aprenentatges us volem explicar de primera mà les nostres vivències!

Martí Miró ( 4t d’ESO ) En aquests tres mesos vivint al Canadà he pogut conèixer i aprendre sobre una cultura i un país. M’emporto moltes bones experiències però sobretot amistats inoblidables amb gent d’arreu del món. Ha estat una molt bona experiència en la que el temps ha passat volant!

Santi Amat ( 3r d’ESO ) Durant aquest trimestre estudiant al Canadà he tingut la oportunitat d’aprendre i conèixer  sobre les costums de Canadà. He viscut molts bons moments però sobretot amics que recordaré per sempre. Ha estat una molt bona experiència!

Martí Tobella ( 4t d’ESO ) Després d’estar tres mesos vivint i estudiant a Canadà, vivint el seu estil de vida i amb una família d’allà, he pogut conèixer molta gent nova, descobrir costums i tradicions típiques del país i sortir de la meva zona de confort. Penso que és una molt bona experiència, tant per aprendre anglès com per a viure noves experiències.

Biel Sabadell ( 4t d’ESO ) Després d’estar convivint amb una família de Canadà m’ha fet reflexionar sobre el meu antic estil de vida, ja que durant aquests últims tres mesos he fet un canvi molt gran. Gràcies els meus amics canadencs he pogut viure moments que no podré oblidar mai,  gràcies a ells la meva experiència ha estat fenomenal. És una experiència que recomanaria per altres estudiants!

Quim Puigarnau Ortín Vallhonrat Blayà ( 3r d’ESO ) En aquests últims mesos, he viscut moltes noves experiències, moments i nous sentiments. És estrany anar a un lloc que no has anat mai i intentar fer nous amics i conèixer nova gent. L’important és que tot ha sortit bé i l’experiència ha estat molt bona i enriquidora. Plena de moments magnífics! Ho recomanaria a tothom!

Quim Codinas i Permanyer ( 4t d’ESO ) Gràcies a aquesta estada a Canadà he pogut aprendre anglès, conviure amb nova gent i viure noves experiències. Tots els components d’aquesta estada han estat els que han fet que aquesta sigui genial. Amb els amics i els dos germans que tenia hem fet coses molt diferents a la vida quotidiana catalana, mai ho oblidaré!

David Blasco ï Rodríguez ( 4t d’ESO ) Aquesta estada a Winnipeg, Canadà, Amèrica del Nord ha estat inolvidable perquè he après molt anglès i he fet nous amics. Recomano a tothom que s’ho estigui pensant que ho faci, ja que és una experiència molt enriquidora i veus una altre realitat, mai ho oblidaré!

Joan Melchor Jané ( 4t d’ESO ) Al principi tenia una mica de por perquè no sabia què m’esperava a Canadà, però al cap d’unes setmanes em vaig acostumar a la vida a Winnipeg. Després de tres mesos, haig de dir que no esperava que m’agradés tant i que m’ha servit per conèixer nous amics i millorar el meu nivell d’anglès. Per mi, serà una experiencia inoblidable!

Mercè Segura Trias ( 4t d’ESO ) Ha estat una experiència inoblidable. He conegut a noves persones, i he pogut descobrir noves cultures, noves maneres de viure, nous llocs… Recomano aquesta experiència, ja que he pogut viure una petita nova vida durant tres mesos. M’hagués agradat quedar-me uns dies més, mai ho oblidaré!

Nil Leg ( 3r d’ESO ) És un esperiència de la qual s’aprenen moltes coses i aprens a viure amb altres entorns culturals i familiars. Aquí et trobes una família totalment diferent a la que has viscut sempre i has d’aprendre a conviure-hi. Ara tinc amics d’arreu del món i amb els quals he passat moments inoblidables!

JANA Serarols ( 3r d’ESO ) Han estat els millors tres mesos de la meva vida, he viscut una experiència inoblidable amb persones que mai oblidaré. He descobert com és una família canadenca, una escola canadenca, una cultura totalment diferent…En general, ha estat “brutal”. Recomano l’experiència a tothom!

Jordi Eder ( 3r d’ESO ) Com començar… Ja sent el segon any visitant i descobrint el país podria dir que aquest any ha estat la millor experiència de la meva vida. Aquest cop, he fet molts més amics i he quedat amb molta més gent canadenca. També he pogut gaudir de moltes més activitats i privilegis. Resumint, si pogués tornaria a anar-hi i ho recomano a tothom!

ALVARO Echarri ( 3r d’ESO ) Canadà és una experiència “brutal”. Jo estava molt segur de que volia anar-hi, no m’ho vaig pensar i ha estat una de las millors experiències de la meva vida. La primera setmana és una mica dura, però ja està, totes les altres t’ho passes tant bé, que passa volant. La família era encantadora i molt maca. A l’escola fas un munt d’amics, tothom s’acosta i et pregunten ‘’ Què tal?’’ o ‘’Com va?’’. A mi m’encantaria tornar. Jo recomano moltíssim anar-hi!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.