El 2 de gener va començar el primer curs de formació ocupacional en ‘Activitats de Gestió administrativa’ d’aquest 2013. Aquesta formació, que es realitza a l’escola des de l’any passat, té una durada de 5 mesos i pretén donar molts recursos i experiència molt pràctica perquè els qui la realitzin tinguin moltes possibilitats de trobar llocs de treball administratius.

Per això, l’eix central de la formació és la simulació de tasques administratives que l’alumnat del curs fa en tant que ‘treballadors’ de l’empresa simulada EGARLUX. De fet, SEFED –el nom del programa– vol dir Simulació d’Empreses amb Finalitats Educatives. I el lema de l’activitat és ‘Aprendre treballant’, que es fa realitat pel fet d’estar integrats en una xarxa de centres d’abast estatal i internacional.
En el decurs de les setmanes, les persones van ocupant les tasques administratives dels diferents departament i seccions de l’empresa i realitzen les tasques corresponents i els aprenentatges pertinents. Ara aquesta formació completa ja el primer terç i el grup de 30 inscrits continua el seu procés d’aprenentatge.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari