Fer exercici proporciona benestar físic i mental. Ho demostren els científics i la NEUROCIÈNCIA ens recorda els motius:cada vegada que practiquem un esport, els nostres músculs, al contraure’s i estirar-se, segreguen una proteïna que viatja al cervell i promou l’anomenada plasticitat cerebral. És a dir, es generen noves neurones, noves connexions o sinapsis i justament això beneficia els centres de la nostra memòria.

Volem promoure aquest benestar i millorar l’atenció i la concentració de l’alumnat. Per això, organitzem sortides dedicades a la pràctica de l’esport. És el cas de l’excursió al Parc de Vallparadís i al circuit de ciclisme de Terrassa que vam fer amb els nens i nenes de 5è de Primària.

Gaudint de diferents activitats físiques i esportives programades vam practicar ciclisme dins d’un circuit amb dues pistes diferents, vam realitzar jocs de velocitat, agilitat, força i resistència i també vam jugar a les bitlles catalanes.

Vam gaudir d’un dia on l’esport i la convivència van jugar un paper principal fora de les aules. Vam acabar cansats però molt contents de la jornada!