Els i les alumnes de 5è hem fet l’activitat “La Caixa de Vida” amb la Fundació Vallparadís de Mútua de Terrassa. Una activitat intergeneracional entre la nostra escola i la Casa Vapor Gran, residència i centre de dia. 

L’activitat tracta de conèixer les persones de la residència a través d’entrevistes que els nostres alumnes els han fet de manera online. A partir d’aquestes entrevistes, els i les alumnes han fet “una caixa de vida” per a cada un dels entrevistats. A l’interior de la caixa hi ha els records i experiències de la seva vida d’infant i d’adult. Objectes estimats, viatges familiars, cases i espais importants. Finalment els i les alumnes han fet l’entrega de la caixa de manera virtual. Ha estat una experiència molt enriquidora per a tothom! Tots i totes hem après a parlar, a respectar i a valorar-nos els uns als altres, tinguem l’edat que tinguem. Tots i totes tenim moltes coses per explicar i per aprendre! 

L’activitat “La Caixa de Vida” és una experiència que quedarà enregistrada en un vídeo que la Fundació Vallparadís està rodant a l’Escola, amb la participació d’alumnes i de mestres. També amb les persones que viuen a la residència Casa Vapor Gran!

La Sofía Belver, en Pau Merchan i la Mariona Serrat han estat els encarregats d’explicar aquesta experiència en un vídeo que en breu podrem veure. 

Amb ganes de veure’n el resultat!

Videos:

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.