Hem rebut directament des de Chamonix una fotografia d’en Kilian Jornet amb la revista que li varem fer arribar. En aquesta revista hi havia un article on parlava de la seva estada a la nostra escola i li va fer molta il•lusió poder-lo llegir.

Us fem saber que en Kilian acaba de rebre el IV Premi Proteus d’Ètica. Aquest guardó vol destacar el paper d’entitats, persones i organitzacions, a vegades poc conegudes, que, en clau social i ètica, treballen en la construcció d’una societat més justa i responsable. Des d’aquí li enviem la nostra enhorabona per aquest reconeixement a la seva tasca de fomentar tot una sèrie de valors com l’esforç, la senzillesa, el saber gaudir de l’essència, la importància de tenir objectius, el lluitar pel que un vol,… tot un exemple de fortalesa tant mental com física.

Us fem saber que avui dilluns es presenta la primera part de la pel•lícula que ha realitzat aquest any en Kilian pel seu projecte “Somnis de la meva vida” que s’estrena al Palau de la Música Catalana.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari