Intercanviar cultura és una expressió que reuneix dos objectius. L’intercanvi, entès com una manera d’estalviar, i compartir i respectar materials comuns; i el concepte cultura, que podem aplicar en sentit ampli a una multiplicitat d’àmbits, tots ells enriquidors i generadors d’inquietuds intel•lectuals. En aquest cas, singularment, hem centrat la nostra aposta cultural en la revista SÀPIENS, una publicació de divulgació històrica ben reeixida, tant des del punt de vista d’edició com de continguts.

A partir d’una curta col•lecció de vint-i-cinc números de la revista, cada tutoria ofereix dins l’àrea de Socials, exemplars als alumnes que voluntàriament ho sol•licitin, amb l’objectiu d’ampliar coneixements i satisfer la curiositat, o bé per millorar l’actitud o la nota de procediments.
Les tutories segueixen una rutina d’intercanvi setmanal de revistes, control de préstec i retorn individualitzat, i recollida de treballs voluntaris. L’avaluació, si s’escau, clou el recorregut “Intercanviem cultura” amb la revista Sàpiens.

Des de començament de març passat, que és quan vam iniciar l’experiència, i durant dos mesos, fins final d’abril podíem presentar els següents resultats: uns 220 préstecs i una trentena llarga de treballs voluntaris presentats.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari