Després de moltes hores de feina, anades i vingudes, ordres i contraordres, trasbals, dubtes i moltes hores de feina, hem començat el curs. I ho fem amb una gran alegria i il·lusió. Amb una gran esperança.

I amb la confiança de saber que farem tot allò que sigui possible perquè infants i joves tinguin al seu abast el servei essencial de l’educació. Volem agrair la feinada extra que ha suposat a totes les persones dels diferents equips: docents, PAS, monitoratge, neteja, etc.  aquesta preparació del curs. També a les famílies que han demostrat ser resilients i adaptar-se en tot moment a la situació canviant que estem vivint. Però sobretot, donar l’enhorabona als nostres herois i heroïnes que feia molts mesos que s’havien quedat sense venir a l’Escola. Felicitats a tots i a totes!

La setmana passada molts infants i joves ja van venir a veure i aprendre els protocols que es faran servir perquè l’Escola sigui un espai segur. Va ser un assaig general que va anar molt bé! Finalment aquesta setmana ha arribat el moment de la veritat i el més esperat: l’arribada de tots i totes! Els i les alumnes han arribat a l’Escola amb ganes de seguir aprenent i amb molta il·lusió. Segur que de l’experiència d’aquest curs també en treurem coses bones. 

De la primera setmana d’aquest curs 2020-2021 ens en queden les imatges de les entrades i sortides ordenades. De l’organització dels patis i dels grups. La imatge de prendre la temperatura i del gel a l’entrada de l’Escola i de les Aules. Unes imatges que, de ben segur,  passaran a la història. Us en deixem un tastet! 

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.