L’escola Pia de Terrassa hem graduat la primera promoció del Batxillerat Dual Americà. Els tretze nois i noies que van iniciar el projecte quan feien 4t d’ESO ja han acabat els seus estudis simultanis de Batxillerat a Catalunya i als EEUU. Uns anys d’esforç i de treball que els han aportat la millora de la llengua anglesa. També la immersió en la història i la cultura d’un país molt diferent al nostre que els ha fet més autònoms, organitzats i competents; i els ha obert la ment alhora d’entendre maneres de funcionar i entendre la societat. 

El Miquel Badia, l’Enric Balmanya, el Santi Clapés, el Roger Fabra, el Pau Gispert, el Pere Grau, el Roger Martínez, la Neus Masoliver, el Jan Modesto, el Jan Oller, el Ricard Pérez, el Pau Torras i la Queralt Vilanova han estat els pioners d’aquest projecte i les seves famílies les primeres en participar d’aquesta proposta que començava a l’escola ara fa tres anys.

Aquest juliol alguns dels graduats de 2n de batxillerat han assistit a l’acte del Dual Diploma International Studies, el Batxillerat Dual Americà, que es va celebrar al Palacio Vista Alegre de Madrid. 

L’enhorabona als nostres alumnes, famílies i docents per la bona feina!