El 40% dels nostres alumnes ja estan immersos en el nou projecte educatiu.

Aquest curs 2017-2018, 8.275 alumnes i 556 educadors i educadores hi participaran, de manera que la institució es consolida com a capdavantera en el canvi educatiu al nostre país. Enguany seguim avançant a bon ritme i amb pas ferm, juntament amb les 20 escoles de l’Escola Pia de Catalunya, en la implementació del SUMMEM a la nostra escola.

El SUMMEM es fonamenta en l’aprenentatge interdisciplinari, per competències i cooperatiu i aquest curs el seu pla d’aplicació inclou diversos nivells de les etapes d’Infantil, Primària i ESO. Així doncs, seran P4 a Infantil, 1r, 3r, 5è i 6è de Primària i 1r de l’ESO els qui ja treballaran amb el model pedagògic renovat.

SUMMEM és el projecte de tothom qui formem l’Escola Pia. L’hem definit mestres, professorat i altres professionals especialistes en l’Educació i experts en processos d’innovació. I l’estem fent realitat amb la participació del nostre alumnat i la imprescindible implicació de les nostres famílies. Gràcies, JUNTS SUMMEM!

L’Escola Pia de Catalunya enceta el tercer curs d’aquest projecte pedagògic. SUMMEM vol donar respostes educatives reals als reptes de la societat del segle XXI fent una escola adequada a les necessitats dels infants i joves, apostant per l’aprenentatge interdisciplinari, per competències i cooperatiu, per aconseguir una escola cada vegada més inclusiva.

Enguany arribem a la fase de consolidació. Finalment a la quarta i darrera fase, que es farà entre els anys 2018 i 2021, SUṀṀEM estarà implantat en totes les etapes i en tots els cursos arribant a més de 20.000 noies i nois.