Els nens i nenes de quart de Primària estem immersos en l’ús de la tecnologia. Ens hem iniciat en la programació i construcció de robots amb motor, sensors i peces  amb el kit de robòtica LEGO Education WeDo 2.0.

En el marc de l’Itinerari d’Aprenentatge: “Crea el teu robot”. També hem recuperat les Bee Bot per a realitzar alguna proposta de matemàtiques. Al llarg de vuit setmanes hem desenvolupant les propostes en parella i en petit grup, seguint una estructura de sessió on hi havia des del recompte i manteniment del material, al seguiment de la proposta amb el muntatge del robot i la programació. Al final de la sessió hem compartit les variants de programació, les dificultats i les possibles solucions. Com a producte final de l’Itinerari d’Aprenentatge cada parella hem construït el nostre robot particular amb una seqüència de programació dissenyada com a resum de l’après.

L’experiència ha estat molt positiva, han aflorat competències i habilitats, s’han creat expectatives i s’ha fomentat tant la responsabilitat com la creativitat. Han quedat ganes de més

Bona feina Highlands, Serengueti, Upsala i Uluru.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.