En què consisteix?

EEl programa consta de dos components, el butlletí FAMÍLIA/ESCOLA i les Trobades “FAMÍLIA/ESCOLA acció compartida”.La finalitat del butlletí FAMÍLIA/ESCOLA, del qual se’n pot veure un exemplar en una pestanya adjunta, és la d’informar i motivar el diàleg en l’àmbit familiar i el de les mateixes Trobades periòdiques “FAMÍLIA/ESCOLA acció compartida” amb els temes i qüestions que s’hi suggereixen. Alguns exemples dels temes que es presenten són: Les rebequeries, Les celebracions infantils, Els premis, Educar per l’autonomia, La comunicació amb els més petits, Educar per l’espera, Els infants tossuts, Les inseguretats infantils, Educar en l’adversitat, El respecte als més petits, … Aquest butlletí el reben al llarg del curs totes les famílies que participen del programa, alguns dies abans de cada trobada.

LLes Trobades FEAC estan pensades perquè pares, mares i mestres del mateix curs o etapa es trobin a l’escola en grups d’unes quinze persones i amb un moderador, per dialogar i reflexionar sobre temes que són de responsabilitat comuna (proposats en el butlletí FAMÍLIA/ESCOLA). El programa està pensat per realitzar cinc trobades, motiu pel qual es reben cinc butlletins.

El programa compta amb una estructura de suport i manteniment de la Fundació Escola Cristiana de Catalunya (feac@escolacristiana.org).