Els nens i nenes de Highlands, Serengueti, Upsala i Uluru hem realitzat l’Itinerari d’Aprenentatge: Quin camí segueix el gra de cacau fins arribar al nostre paladar? En tot aquest procés d’aprenentatge hem gaudit d’allò més investigant, explorant, cercant, descobrint, manipulant … i tot, en el context dels sectors de treball.

Al llarg d’aquest camí hem realitzat activitats diverses tant de manera autònoma com cooperativa, fins a elaborar uns productes  finals, concretament trufes i medallons de xocolata!

Per això, la col.laboració d’alguns dels nostres familiars així com d’empreses del sector del cacau, ens ha estat realment molt afavoridora per a poder aprofundir en els aprenentatges. És per això, que volem donar les gràcies a David Pujol Izquierdo, Pilar Sauqué Zabala (empresa INDCRESA) i Cisco Quel Campillo (Pastisseria Art Bo).

Tenim el convenciment que per a  construir una bona escola per a tothom, les famílies han de ser creix substancial del seu vincle amb tot el que s’hi fa. Per això, cada vegada més, gaudium quan les famílies ens acompanyen en els nostres aprenentatges!