Més de 30 anys treballant l’anglès i el francès i més de 15 anys apostant per l’alemany a l’ESO i el Batxillerat. Immersió lingüística amb estades a Canadà, França i Anglaterra i amb un increment notable d’hores dedicades a l’expressió oral, treballades amb auxiliars de conversa natives. Optatives per escollir en els tres idiomes, batxillerats amb doble titulació i certificats oficials en les tres llengües estrangeres, pioners a la ciutat. Aquests són alguns dels aspectes més rellevants que hem explicat a La Festa de les Llengües, perquè a l’escola apostem pel multilingüisme com a eina de present i de futur.

L’acte ha aglutinat un munt d’activitats per a petits i grans! Un concert de l’orquestra ha donat per començada la celebració i després un taller de balls tradicionals de la Bretanya ha animat a tothom. El moment de l’Storytime ha sigut motivador i ben engrescador i hem culminat la tarda amb un berenar solidari, organitzat pel grup de voluntaris Unesco i el joc tipus kahoot de la Festa de les Llengües.

Més de 200 famílies han volgut gaudir d’aquesta festa i compartir amb l’escola la passió per les llengües! Gràcies a tots i totes, vosaltres sou l’ànima de la festa!!!