El passat diumenge 28 d’abril, deu alumnes de la nostra escola van participar en la final nacional de cros dels Jocs Esportius Escolars de Catalunya. En representació de l’Escola Pia de Terrassa van aconseguir sis medalles.
La competició va tenir lloc a la població d’ Olvan, en el circuit de motocròs del Berguedà. A causa de les darreres pluges el circuit estava molt difícil per córrer amb comoditat i la cursa va ser molt dura.

La pluja i el fang van ser amics inseparables durant tota la jornada i no van donar treva ni un moment en tot el matí. En un circuit molt tècnic amb dures pujades i el terra molt inestable els nostres companys i companyes van anar participant en les diferents curses.
L’èxit va ser rotund, en la categoria juvenil Neus Vintró va quedar segona de la general i primera d’escolars i Raquel Bonastre tercera en escolars. En Cadets Arnau Boada setè i Berta Galan primera de la general i primera en escolars. En infantils Núria Galan tercera en escolars, Marta Alcaraz la dotzena i Eduard De Ignacio-Simò va arribar en el lloc disset. En benjamines Martina Miquel va quedar en el vint-i-dosè lloc.
Moltes felicitats a tots i totes pel vostre esforç i la vostra valentia.

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari