Enguany la tria del “Lema” pel curs 2020 -2021 la farem d’una manera diferent. Volem que sigui un moment on tots puguem participar, fer una tria en xarxa, crear debats entre les famílies i els mateixos alumnes. Serà un moment on haurem de posar en pràctica els models d’assemblea, consensuar amb els de casa la tria del TEMA.

Un TEMA que serà l’eix principal del que serà el nostre LEMA pel proper curs. Com ho plantegem? D’una manera senzilla, on la participació de tots serà clau per la tria del TEMA que és la base del “Lema”. Quins passos heu de seguir?

Us proposem tres TEMES

TEMA 1

“Temps conscient”

 El més important és viure el temps de manera conscient. Sigui al màxim o sigui relaxat, viure’l de debò, de qualitat. Ser conscient que aturarant-nos és bo!

TEMA 2

“Teixir xarxes”

Al nostre voltant hi ha un munt de xarxes invisibles teixides de valors altruistes que fan de la nostra realitat, una realitat més amable i justa.

TEMA 3

“Fer màgia amb petites coses ”

Sovint pensem “avui serà un dia diferent”. Us volem proposar que TU ho facis possible. Com? Fent de mags de la nostra vida! Sorprenent, creant i convertint algunes rutines en situacions irrepetibles.

Heu de triar UN TEMA per família (unitat familiar) i omplir el formulari amb la selecció del tema.
El plaç per fer-ho és del 15 al 22 de maig.

ANIMEU-VOS!

Omplir el formulari

Un cop feta la votació el TEMA més votat donarà pas a la tria del LEMA. En la reunió de delegades i delegats (via meet) ells decidiran el Lema del proper curs. I aleshores amb molta il·lusió us donarem a conèixer el Lema pel curs 2020-2021 a tots i totes!

Aquesta és una activitat molt important per a la nostra escola, amb la tria d’aquest LEMA en sumarem ja 38. Per aquest motiu us la presentem amb molta il.lusió i amb ganes de participació. Segur que aquesta vegada el sentirem més nostre i més proper que mai! Entre tots farem possible el 38è LEMA!

Equip d’Acció Tutorial i Pastoral

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.