El passat dimecres 29 de maig vàrem gaudir tots plegats de l’última sessió de l’Escoltem contes a la mediateca d’aquest curs. La representació va ser a càrrec de les nostres alumnes de 4t C de Primària: Queralt Caelles, Clàudia Cairó, Abril Juarez, Judit Rubio i Júlia Viu. Amb el conte titulat :“Una trobada inesperada” que tractava del valor de l’amistat.


Va ser un conte molt bonic que narrava el retrobament d’unes companyes d’escola al cap de molt de temps. La història va ser inventada per elles i amb molta il·lusió i treball van aconseguir fer una representació molt lluïda. El decorat principal va ser un power point (amb vídeo inclòs) que amb alguns petits detalls complementaris i la seva esplèndida representació van aconseguir fer-nos passar una molt bona estona. Per acabar van obsequiar als assistents amb un tall de pastís fet per la Judit i la seva mare i el tradicional punt de llibre de record del conte, que va deixar molt content i satisfet a tot el públic assistent.


La nostra enhorabona noies per aquesta representació tan genial que vareu fer, i esperem seguir comptant amb vosaltres en properes actuacions.

Des de la mediateca volem aprofitar l’avinentesa per agrair i felicitar a tots els que heu fet possible aquesta activitat durant aquest curs i desitjar-vos tan als actors com al fidel públic un molt bon estiu!

Esperem retrobar-vos el proper curs!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari