El dimecres 20 de novembre vàrem gaudir tots plegats de la segona sessió del curs de l’Escoltem contes a la mediateca . La representació va ser a càrrec dels nostres alumnes de 4t de Primària: Pere Amat, Mariona Díaz, Júlia Escursell, Laia Izquierdo i Mireia Jové amb la col•laboració especial del mestre de Primària Iñaki Castillano amb el conte titulat: Tres noies perdudes al bosc.

Va ser un conte molt bonic que narrava les aventures de tres noies que es perdien al bosc i que feien amistat amb un noi que es trobava perdut com elles. La història va ser inventada per la Júlia Escursell i la Mireia Jové i va comptar fins i tot amb una actuació musical.Volem agrair a l’Iñaki Castillano la seva participació tocant la cançó Fil de llum a la guitarra i que els nostres actors van interpretar de meravella.
Cal destacar la gran il•lusió i treball de tots plegats. El decorat, molt encertat, va ser fet amb un powerpoint que la Laia Izquierdo, la narradora, anava canviant conforme el conte anava avançant.
La seva esplèndida representació va aconseguir fer-nos passar una molt bona estona. Per acabar van obsequiar als assistents amb el tradicional punt de llibre de record del conte, que tots van signar a petició dels assistents.
La nostra enhorabona a tots per aquesta representació tan genial que vàreu fer.

Aprofitem l’avinentesa per presentar-vos la propera sessió que tindrà lloc el dimecres 18 de dessembre. El conte té com a títol: Les convis de Nadal i serà a càrrec de: Zoe Alavedra, Martina Miquel, Olga Piqué, Berta Pla, Laia Roca, Joana Segues i Mercè Sugura.

Us hi esperem!

 

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari