El passat dimecres 28 de maig vàrem gaudir tots plegats de l’última sessió de l’Escoltem contes a la mediateca d’aquest curs. La representació va ser a càrrec dels nostres alumnes de 4t de Primària: Martí Alcaraz, Pere Amat, Rui Cesar, Laura Fernández, Paula Fernández i Mireia Jové. Amb el conte titulat :«Qui es va menjar el bombó número 12?»

Un conte ple de música, balls, acudits, imitacions, endevinalles i molts i molts bombons va fer que tot el públic s’ho passés d’allò més bé.

L’actuació va comptar amb una àvia molt marxosa (amb taca-taca inclòs) que tenia cinc néts molt espavilats que li van fer passar una tarda d’aniversari molt entretinguda.

Una representació molt distreta i cal dir que són tots uns actors amb molt de talent, tal i com vam poder comprovar els assistents.
Per acabar van obsequiar als assistents amb el tradicional punt de llibre de record del conte.
La nostra enhorabona a tots ells per aquesta representació tan genial que vàreu fer, esperem seguir comptant amb vosaltres en properes actuacions.

Moltes felicitats a tots sis per fer-nos-ho passar tant bé!

Des de la mediateca volem aprofitar l’avinentesa per agrair i felicitar a tots els que heu fet possible aquesta activitat durant aquest curs i desitjar-vos tan als actors com al fidel públic un molt bon estiu!

Esperem retrobar-vos el proper curs!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari