Hem encetat un curs més la secció de l’Escoltem contes a la Mediateca i ho hem fet, de la millor manera possible, de la mà del nostre estimat contecontes Toni Massagué que ens ha tornat a delectar amb un dels seus espectacles que aquesta vegada portava per títol “On són les castanyes”
Aquest conte, de creació pròpia, va ser molt original i divertit! Les castanyes de la Sra. Pepeta havien desaparegut i calia trobar-les…la intervenció del follet Giris, la fada blanca de Viladrau, la bruixa Pirimpimposa i el pare Esmé van fer que tot es solucionés i no cal dir que va tenir un final feliç.
En Toni va comptar en tot moment amb un públic molt entregat i participatiu que va poder interactuar al llarg de tot el conte.

Els que ja el coneixeu sabeu que en Toni cuida sempre fins el mínim detall la posada en escena dels seus contes i aquesta vegada va fer una paradeta de castanyes molt mona!!!

Moltes gràcies Toni per haver-nos fet passar, a petits i a grans, una gran estona. Esperem que ens tornis a venir a veure i explicar un dels teus magnífics contes!