El passat 25 d’abril, una vegada més vàrem poder comptar amb la nostra estimada Maite Xicoy que ens va explicar un conte molt tendre i ple de color que portava per títol “Les tortuguetes”.

La Maite acompanyada d’uns quants alumnes de l’escola, que val a dir, ho van fer estupendament, van representar un conte divertidíssim en el que dues tortuguetes que volien hivernar rebien les visi-tes de diferents animalons del bosc que els hi portàvem cosetes com ara una manteta, unes galetones, uns gorros… per fer-ho tot més fàcil.

Les dues tortuguetes no s’oblidaven mai de rentar-se les dents, la cara i treure’s el camisó cada vega-da que obrien la porta als seus amiguets: les marmotes, l’oreneta, les formiguetes i el lleó.

Elles eren dues tortuguetes molt simpàtiques i divertides, una d’entremaliada i l’altra més tran-quil·leta que ens van ensenyar que si ens posem nerviosos: hem d’ATURAR-NOS, PENSAR, RES-PIRAR i llavors ACTUAR.

En acabar el conte la Maite va repartir el ja habitual punt de llibre fet per l’ocasió i també un díptic amb les frases més importants del conte com a record.

La seva excel·lent narració juntament amb tota la posada en escena va fer que tots ens emportéssim un molt bon record de l’estona que vam compartir plegats.

Moltíssimes gràcies Maite per aquesta magnífica tarda que ens has fet passar.