El dimecres 18 de desembre vàrem gaudir tots plegats de la representació del conte nadalenc: “Les convis de Nadal” a càrrec de les alumnes de 4t de Primària: Zoe Alavedra, Martina Miquel, Olga Piqué, Berta Pla, Laia Roca, Joana Segués i Mercè Segura. El conte narrava unes convivències molt particulars d’unes nenes amb la seva mestra. Ningú podia imaginar que unes convivències podien acabar d’una manera tan especial, ni més ni menys, que ajudant al Pare Noel a repartir regals.

No hi va faltar un molt encertat power-point que els servia de decorat i dues actuacions musicals: “M’agrada el Nadal” i “Amb la llum del fanalet” en les quals la Martina Miquel va tocar magistralment la flauta travessera i que van ser molt encertades. Petits i grans vàrem passar una bona estona i vàrem tenir l’honor de rebre de la mà del Pare Noel i de les seves ajudants un punt de llibre molt nadalenc!

Des de la mediateca agraïm i felicitem a les nostres actrius per la seva gran actuació i les encoratgem a continuar per aquest camí.

Aprofitem l’avinentesa per presentar-vos la propera sessió que tindrà lloc el dimecres 29 de gener. El conte porta per títol ”El doctor submarí” a càrrec de la nostra mestra Àngels Cairó. Us hi esperem!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari