El 28 de gener, la Maite i la Dolors Xicoy, que han estat mestres de l’escola durant molts anys, ens han explicat dos contes que ens han encantat.

La Maite ha començat explicant-nos “ La Ventafocs”. acompanyada per uns joves actors, les seves nétes la Joana i la Queralt Vallet i dos amics en Pau Sol i l’Arnau Suana. De la mà de la Maite anaven sortint els personatges tot representant el conte. Per iniciativa de la Maite i la complicitat del públic al final tots hem acabat participant d’aquesta magnífica narració.

El segon conte ha estat a càrrec de la Dolors. Ella ens ha explicat el conte “El Florenci, el drac vegetarià”, per ambientar-nos ens ha portat el llibre i un preciós drac de roba. A tots ens ha agradat conèixer un drac dels bons i a més vegetarià.

Per últim hem acabat repartint els punt se llibre com a record dels contes que hem escoltat.

Dolors, i Maite, dues bones amigues nostres,us estem molt agraïts per haver compartit amb tots nosaltres aquesta tarda de contes i fer-nos passar una estona genial. Moltíssimes gràcies a les dues i a tots els que heu fet possible aquesta activitat!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari