El dimecres 30 d’abril la sessió de l’Escoltem contes a la mediateca va ser a càrrec de les alumnes de 5è de Primària: Berta Alfonso, Ana Bayona, Sílvia Clapes, Adriana Clapés, Natàlia Fraile, Laura Nieto, Paula Rodriguez, Júlia Romeo i Bet Yuste. amb el conte que portava per títol «La torre de Pizza»

Les guionistes del conte ens van transportar a la ciutat de Pissa en un tres i no res de la mà de quatre noies molt eixerides .que, gràcies a que els hi tocava la loteria, feien un viatge a Itàlia la mar de divertit.

Voldria destacar la gran feinada que han fet aquestes noies pel que fa a l’atrezzo, han treballat moltíssim, cuidant fins a l’últim detall, pintant, retallant, enganxant. Dir-vos també que les actrius ens han cedit totes aquestes manualitats a la mediateca per a que se’n puguin beneficiar altres actors en propers contes.

Un conte molt distret i ple de color, que ens va fer passar una estona molt divertida a petits i grans.

Per acabar van obsequiar als assistents amb el tradicional punt de llibre de record del conte.

La nostra enhorabona a totes per aquesta representació tan genial.

Aprofitem l’avinentesa per presentar-vos la darrera sessió d’aquest curs que tindrà lloc el dimecres 28 de maig. El conte té com a títol: “Qui es va menjar el bombó número 12?” i serà a càrrec de: Martí Alcaraz, Pere Amat, Rui Cesar, Laura Fernández, Paula Fernández i Mireia Jové.

Hi sou tots convidats!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari