No podíem haver començat l’any de millor manera que amb la nostra companya Àngels Cairó, mestra d’Infantil i Primària i col·laboradora habitual a la nostra secció.

L’Àngels ens va delectar amb dos contes molt divertits i diferents. El primer portava per títol «La Marta i la xocolata», i tractava d’una nena a qui encantava la xocolata fins al punt que volia construir un parc d’atraccions fet només amb xocolata. Xocolata per esmorzar, xocolata per dinar, xocolata per berenar i xocolata per sopar… Però tanta xocolata pot arribar a fer mal de panxa!

El segon conte es titulava «Les tres princeses pàl·lides», i anava d’un rei que tenia tres filles tan pàl·lides com la lluna. El rei volia que una d’elles el succeís al tron perquè ja s’anava fent vellet, però en preguntar a la gent del poble, resulta que cap de les tres no els agradava perquè volien una reina que tingués color… Quina de les tres princeses aconseguirà tenir color?

Ja ho veieu. Com sempre, petits i grans vam passar una estona genial. Moltes gràcies, Àngels, perquè ens encanta com ens expliques els contes. En saps molt!