Ahir, 26 de febrer les nostres alumnes de 5è de Primària: Itzel Comas. Jana Matías i Nora Nart van ser les encarregades d’explicar dos contes magnífics que portaven per títol «Gertrudis l’estruç» i «El increíble niño comelibros»  El primer conte, narrava les aventures d’una estruç presumida que per dormir i no xafar-se les plomes de la cua enlloc d’arraulir-se com les seves companyes, enterrava el cap dins la sorra però un dia…….heu de veure el vídeo que us hem fet per saber com acaba!

El segon conte, que era en castellà, parlava d’un nen que menjava llibres i es tornava molt i molt llest però……..no us puc explicar més….mireu, mireu el vídeo i veureu la magnífica actuació que van fer les nostres contacontes!

Els contes, que van escollir elles mateixes, van estar molt ben triats, tots dos eren molt alliçonadors alhora que divertits i simpàtics. La mare de la Nora va ser l’encarregada d’anar-los a buscar a la biblioteca central i la mare de l’Itzel va participar fent uns becs fantàstics! Gràcies!!!

Nora, Jana, Itzel, us felicitem per la vostra excel·lent interpretació, ens heu fet passar una estona genial a petits i grans i esperem comptar amb vosaltres una altra vegada perquè sou unes fantàstiques contacontes!