El dimecres 29 d’abril la sessió de l’Escoltem contes a la mediateca va ser a càrrec de les alumnes de 6è de Primària: Maria Ballester, Marina González, Irene Hernández, Amal Makdad, Paula Rodríguez i Mireia Vega amb el conte que portava per títol «Dolcelàndia, la fàbrica dels dolços»

Les actrius del conte ens van transportar a la ciutat de Paris, concretament a la fàbrica de dolços anomenada Dolcelàndia, els somni de qualsevol petit i no tan petit. Envoltades de cors ensucrats, núvols de diferents sabors, tires de colors etc ens van donar una lliçó de com ajudar a persones necessitades. En un tres i no res, aquestes noies tan decidides i eixerides van muntar una campanya per recollir diners per salvar una fàbrica de xuxes i que els NimNims (els treballadors de la fàbrica), no es quedessin sense feina!

Un conte molt distret i ple de color i moooolt dolç, que ens va fer passar una estona molt divertida a petits i grans. Per acabar van obsequiar als assistents amb el tradicional punt de llibre de record del conte. La nostra enhorabona a totes per aquesta representació tan genial.

Des de la mediateca us felicitem per la vostra magnífica actuació!!!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari