El dimecres 26 de febrer vàrem gaudir d’una nova sessió de l’Escoltem contes a la mediateca .El conte tenia com a títol: “Canvi d’estació” i va ser a càrrec dels alumnes de 5è de Primària: Núria Carles, Martí Codina, Martina Costa, Jan Chaler, Paula Mulvaney, Helena Queralt, Clàudia Reig i Marta Roqué.

Va ser un conte molt divertit que narrava les aventures de la Paula i el Martí que s’endinsaven en un bosc i acabaven perduts en una muntanya màgica a on apareixien les quatre estacions de l’any representades pels reis i els seus súbdits. Els nostres protagonistes van haver de superar unes proves per tal passar a la següent estació i així poder tornar a casa.
Els nostres actors van incloure en la seva representació unes coreografies molt divertides adaptades a cada estació de l’any i que el públic va poder ballar amb ells.
Cal destacar la gran il·lusió i treball de tots plegats. El decorat, molt encertat, va ser fet amb un powerpoint, va comptar amb dues narradores que ho van fer estupendament.
La seva esplèndida representació va aconseguir fer-nos passar una molt bona estona. Per acabar van obsequiar als assistents amb el tradicional punt de llibre de record del conte.
La nostra enhorabona a tots per aquesta representació tan genial que vàreu fer.

 

Aprofitem l’avinentesa per presentar-vos la propera sessió que tindrà lloc el dimecres 26 de març. El conte té com a títol: “El misteri de la casa encantada” i serà a càrrec de: Maria Alcaraz, Queralt Ciurana, Marina Gonzalez, Carla Michavila, Carla Muñoz, Nona Pitarch, Lluna Riera, Júlia Tort i Mireia Vega de 5è de Primària. Hi sou tots convidats!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari