Cicle de Conferències “Converses amb…”

“Converses amb …” és un cicle de Conferències que té com objectiu el creixement personal com a educadors i educadores, i com a mares i pares. Ens trobarem a l’escola o de manera online amb un convidat o convidada amb qui parlarem sobre temàtiques educatives diverses.

Proporcionarem una conversa oberta i conjunta amb el grup que ens ha d’obrir a la reflexió. El programa consta de diferents trobades, xerrades i conferències amb persones del món educatiu, de la psicologia, de la pediatria, de la música, etc; que anirem anunciant a mesura que s’acosti l’acte.

Conferències Escola Pia Catalunya

L’Escola Pia Catalunya ofereix un cicle de Conferències on-line en les que poden participar les famílies de totes les Escoles Pia. Unes conferències de divulgació cultural i pedagògica d’interès per a docents, mares i pares. El seu objectiu és el de formar i donar eines d’interès i pràctiques en la tasca d’educar els fills/es i alumnes/as

D’aquesta manera aquest cicle de tres conferències s’afegeix a l’oferta del Cicle de Converses amb …que ja venim programant a l’Escola. Preneu nota:

  • 22 de novembre. “Emocions: al.liades o enemigues” amb Cristina Gutiérrez de la Granja Escola de Santa Maria de Palautordera.
  •  8 de febrer: “Salut mental” amb Isabel Rojas Estapé
  •  3 de maig: “Créixer i educar en un món digital” amb Liliana Arroyo