Les activitats extraescolars comencen el mes d’octubre i acaben el mes de juny. Per a pares i mares també oferim activitats de tarda a l’Escola. Espais de benestar, salut i convivència com: 

Espai Mindfulness: Un espai setmanal de dues hores per conèixer i experimentar les actituds i les pràctiques mindfulness, i com la seva incorporació en la vida diària ens permet viure de forma més plena, més conscient i més serena.

PIARUNNERS: Cada vegada s’és més conscient de la importància de l’activitat física i l’esport per a la salut i la qualitat de vida de la població. L’activitat física i l’esport és, a més, una alternativa a estils de vida perjudicials per a la salut i una via per ampliar la xarxa de relacions socials.PiaRunners pretén utilitzar l’Escola com a lloc de trobada per a gent que us agrada anar a córrer o aquells que voleu iniciar-vos en aquesta disciplina. Utilitzant les instal·lacions de l’Escola, dos cops per setmana ens trobarem i ens agruparem per nivells per poder rebre la planificació i assessorament i realitzar l’activitat de la manera més controlada possible i així poder gaudir dels molts avantatges que aquesta comporta.

PIAFIT: Tens ganes de posar-te en forma? de mantenir un cos saludable i tonificat? Vine PiaFit. És una activitat  enfocada a mantenir un cos i ment saludable, mitjançant el treball cardiovascular amb suport musical. Durant la sessió realitzarem passos de ball, combinats amb una sèrie de rutines aeròbiques. A més a més també se li destinarà una part de la sessió a treballar específicament  diferents grups musculars, sota la supervisió d’una entrenadora qualificada. Aconseguirem cremar greixos, enfortir els músculs, prevenir dolors d’esquena, millorar la posició corporal, reduir el nivell d’estrès i gaudir de les sessions.

Més informació i inscripcions