El Grup d’Animació a la lectura de l’Escola Pia de Catalunya format per uns quants amants dels llibres, després de molts dies pensant, i d’hores i més hores de lectura dels 1750 comentaris participants, per fi ha donat a conèixer els comentaris més originals, divertits, bonics i enginyosos d’entre totes les Escoles Pies de Catalunya.

El jurat ha decidit atorgar els premis als comentaris de:

Víctor Benito , Júlia Lamote i l’Emma Ribas

Us adjuntem els comentaris perquè sapigueu què van escriure:

“Linbergh” del Víctor Benito Gascón (Escola Pia Terrassa)

El conte Linbergh m’ha agradat molt perquè tracta d’una rateta molt intel·ligent, que encara que caigui es torna a aixecar. Vol anar a NEW YORK, ho intenta dues vegades, però no funciona la seva idea, però a la tercera va a la vençuda i ho aconsegueix. Ens ensenya a perseguir els nostres somnis

“Ana Frank” de la Júlia Lamote de Grignon (Escola Pia Terrassa)

Ha estat per a mi un llibre molt impressionant. La vida d’aquesta nena no és una vida corrent, més aviat és un successió de problemes que acaben amb la mort a un camp de concentració. Em fa tristor pensar en tot el que va patir. Va tenir problemes amb la seva mare, la convivència quan estaven amagats era dura per a ella ja que animava a tothom i ella ho passava molt malament. M’ha agradat ja que relata un temps de guerra i dificultat per als nens però entristeix el pensar quan mal ens podem fer.

“Maneres de viure per sempre” de l’Emma Ribas Prats (Escola Pia Terrassa)

És un llibre que fa que et posis en varies pells. Però a part d’ això et fa sentir moltes emocions com: ràbia, felicitat, tristesa. M’agrada que el nen al final quan sap que li queda poc temps de vida, està amb la família i no esta pensant en que deixarà el mon que nosaltres coneixem.

Des de la mediateca volem felicitar a tothom: als guanyadors i guanyadores, i a tots els participants.
Us esperem l’any vinent amb més llibres i més històries.

Moltes gràcies per participar!

Podeu veure tots els premiats a: http://elgoigdellegir.escolapia.cat/2022/05/i-els-exploradors-guanyadors-son.html

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.