Perquè ens cauen les dents? És la qüestió que planteja l’itinerari de 1r que aglutina coneixements de medi, plàstica, llengua catalana i castellana i matemàtiques. Dins d’aquest itinerari els de 1r hem fet maquetes de les nostres boques i ara sabem com es diuen cadascuna de les nostres dents i per a què serveixen.

També hem analitzat gràfics de barres amb informació sobre temes odontològics. I moltes altres activitats relacionades en aquest tema que ens interessa molt, ja que estem a l’edat en la que ens comencen a caure les dents i volem conèixer el perquè.

La darrera activitat d’aquest itinerari tant interessant ha estat una xerrada duta a terme per l’odontòleg Xavier Marco, qui ens ha resolt tots els dubtes que hem anat tenint al llarg de les activitats del “Perquè ens cauen les dents”. En Xavi ens ha explicat els diferents tipus de dents i la seva funció, també hem parlat dels bacteris bons i dolents que tenim a la boca. En Xavier ens ha explicat  la importància de rentar-nos bé les dents per tal d’evitar tenir càries. A més, ens ha regalat un llibre que explica els secrets de la nostra boca!