Els alumnes de l’Escola envien desenes de cartes d’esperança als Hospitals Catalans per donar ànims als professionals sanitaris i als malalts ingressats

Les famílies de l’Escola estan responent a la crida que diferents Hospitals de Catalunya han fet perquè els nens i nenes els facin arribar  missatges d’esperança als professionals sanitaris que estan treballant aquests dies i també als malalts ingressats en centres hospitalaris saturats i que es troben lluny de les seves famílies. 

Han estat desenes de dibuixos, missatges, poemes, cartes i vídeos que els nens i nenes de l’Escola i de totes les etapes han fet arribar als Hospitals. Estem molt agraïts!

També hi hagut famílies que estan treballant aquests dies per confeccionar bates i mascaretes per fer-les arribar als hospitals. Així mateix, la nostra escola, ha fet arribar material del departament de Ciències Naturals i del laboratori: ulleres protectores i guants de nitril a Mútua de Terrassa. 

Material sanitari i emocional que l’han rebut amb molt d’agraïment!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.