El passat dimarts 28 de febrer va tenir un acte singular a la nostra Escola. En Pep Marí destacat psicòleg, especialista en psicologia esportiva i gestió d’equips d’alt rendiment va utilitzar el saló d’actes de la Escola Pia de Terrassa per fer la presentació al públic i als mitjans de comunicació del seu nou llibre, “Liderar equipos comprometidos”.

A l’acte de presentació que va presentar la nostra directora gerent, Cristina Roca, va contar amb la col·laboració del professor de l’escola, Anton Fíguls, l’exalumne Juanjo Albericio i en Roger Pallarols. Els 3 convidats van ser els encarregats de fer la presentació utilitzant paràgrafs del llibre i comentant el trets més important de com aplicar els continguts dels paràgrafs escollit a l’ensenyament, l’empresa i l’esport competició respectivament.

Va finalitzar l’acte amb un torn de paraules, on els assistents nombrosos per cert, van poder intervenir aportant l’opinió personal i també per preguntar al Pep i a la resta de convidats, qüestions relacionades amb el continguts de la xerrada-presentació.

A continuació, us mostrem una breu sinopsi i també les dades del llibre.

Un dels motius que més conflictes provoca en un equip és el fet de que els seus membres presentin diferents nivells de compromís.

Uns es limitin a complir, uns altres que vagin a mig gas i uns pocs es deixin la pell.

En el llibre es proposen tres formes d’igualar el nivell d’esforç dels integrants d’un col·lectiu:

  • Consensuar el nivell de compromís.
  • Agrupar per nivell de compromís.
  • Contagiar el nivell més alt de compromís.

Títol: “Liderar equipos comprometidos”
Autor: Pep Marí
Editorial: Plataforma Editorial
www.plataformaeditorial.com
Any d’edició: 2017.
Lloc d’edició: Barcelona.
Preu: 15 Euros