El Cicle de Conferències “Converses amb Alumni” ha convidat el periodista terrassenc, Lluís Caelles, sotscap de la secció d’Internacional i reporter de guerra de TV3.

La professió l’ha portat a la primera línia d’esdeveniments que han canviat el món i que en modelaran el futur. Va cobrir els atemptats de l’11S a Nova York i Washington, la gran ampliació de la Unió Europea al bloc de l’Est i la revolta ucraïnesa del Maidan, entre d’altres esdeveniments.

L’últim, però, és el d’aquest any a partir del mes de febrer amb la guerra a Ucraïna desfermada per la invasió russa del país. El mateix Caelles ha recordat en primera persona al teatre de l’Escola els moments més durs i confusos amb l’inici d’aquest conflicte bèl·lic. Preguntes sobre “l’estrès mental i emocional” que es passen en moments de guerra van centrar part de l’interès dels assistents a l’acte. Així com inquietuds sobre una possible tercera guerra mundial, a la que Caelles va respondre “que ara per ara, no és possible una guerra mundial”. Un acte que ha tingut molt bona acollida per les famílies de l’Escola i de tota la ciutat. 

Moltes gràcies Lluís!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.