El patge Xiu-Xiu arriba a Terrassa cada 26 de desembre a la tarda. El seu nom complet és Hassim Jezzabel, i és un dels ambaixadors del rei Gaspar, que l’anomena Xiu-Xiu perquè sempre xiuxiueja a cau d’orella. Com cada any, en Xiu-Xiu arriba per recollir les cartes que els nens i nenes de Terrassa escriuen als Reis d’Orient amb els seus desitjos per a la nit màgica del 5 de gener.

Enguany és el segon any consecutiu que l’Escola té l’honor de rebre el patge Xiu-Xiu. Han estat moltes famílies, de l’Escola i de fora, que han vingut a entregar la carta plena de desitjos. En Xiu-Xiu ha escoltat a tots els nens i nenes i els ha donat els millors consells per aquest any 2020. El mateix patge Xiu-Xiu en persona ens ha felicitat i donat les gràcies per la gran acollida que li ha ofert la nostra Escola. I és que som una Escola que fa ciutat i això, ens fa ser una gran Escola!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.