Un centenar de famílies s’han interessat per la xerrada online organitzada per l’Escola “El curs vinent faré P3”. L’equip pedagògic de l’etapa d’Infantil de l’Escola ha resolt els principals dubtes i inquietuds de les famílies que el proper curs volen inscriure el seu fill/a a P3. Per fer la xerrada interessant i resoldre tots els dubtes, s’ha enviat a tots els inscrits un formulari anònim on han pogut formular les preguntes, de manera que durant la xerrada s’han pogut resoldre de manera satisfactòria totes les demandes.

Els resultats del formulari ha estat els següents: el 36% de les famílies que comencen P3 el proper curs els inquieta l’adaptació a la nova etapa. El 20% han volgut conèixer de primera mà el projecte pedagògic SUMMEM i la metodologia d’aprenentatge a Infantil. Un 11% han mostrat interès per les eines d’acompanyament emocional de les que disposa el centre. Ja en un 4% queden els coneixements dels hàbits i les rutines, la comunicació família i escola i els àpats.

La xerrada també ha tractat qüestions més quotidianes com l’hora de dinar o la gestió dels bolquers o l’hora d’anar al lavabo. El torn de preguntes ha estat profitós. Són moltes les famílies que volen conèixer el funcionament de l’Escola davant un curs anòmal com el que estem vivint.

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.