Dijous dia 7 de febrer a Educació Primària, mestres i alumnes, vàrem celebrar la tradicional festa de “dijous Gras”. Hi va haver un espectacle: “Descobriment del tamboret”, en el que, de manera divertida, tres personatges prehistòrics van solucionar la problemàtica de seure més còmode, aplicant el mètode científic: problema ► hipòtesi ►experimentar ► comprovar ► informar. Tot plegat i, sense paraules, els assistents vam poder confirmar de manera engrescadora la validesa del mètode, que es va treballar durant les Jornades de la Ciència. Després tots junts vam compartir berenar, amb una boníssima coca.

Divendres 8 vàrem realitzar uns tallers de Carnaval. Tots els nens i nenes van poder realitzar un motiu carnavalesc molt vistós i divertit, sobre diferents temes: Entomòlegs, Astròlegs i Científics. Els nens i nenes de Cicle Inicial van confeccionar elements sobre els “insectes”, Cicle Mitjà sobre l’univers i els nens i nenes de 5è van confeccionar uns magnífiques i variats barrets de cèl·lula, microbis… .Va ser un matí on retallant, pintant, confeccionant….. es va gaudir i treballar de valent!
Durant la mateixa tarda de divendres els nens i nenes de 6è van organitzar unes variades i treballades paradetes on hi van participar tots els nens i nenes de Cicle Inicial, Cicle Mitjà i 5è

Des d’aquí volem felicitar a tots els nens i nenes de 6è per la gran tasca feta tan dijous com divendres. Sense el seu esforç i dedicació no hagués estat possible!

A continuació trobareu un recull de fotografies per cicles dels tallers i paradetes realitzats durant la jornada de divendres 8 de Carnaval a Primària:

[one_third first]

C. Inicial


[/one_third]

[one_third]

C. Mitjà

2013-02-13-gal3-01
[/one_third]

[one_third]

C. Superior

2013-02-13-gal4-01

[/one_third]

 

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari