A l’Escola Pia de Terrassa hem celebrat el DENIP (Dia Escolar de la No violència i la Pau). Totes les tutories, des de P3 dins 2n de batxillerat, han construït el seu propi “ADN de la Pau” i van omplir l’escola de desitjos i pensaments en favor de la no-violència arreu del món.

A més, cada classe ha  treballat la figura d’una persona pública relacionada amb el progrés de la Pau en diferents àmbits de la vida, com ara la ciència o l’esport. Amb tot, vam seguir reivindicant aquest dia tant important malgrat les limitacions que ens causa diàriament la pandèmia.

Les famílies també van poder col·laborar amb el seu gra de sorra per la Pau, particpiant d’un mural conjunt tant a primària com a infantil, adjuntant una empremta digital de compromís i solidaritat. 

Un altre any, doncs, el DENIP ha estat un èxit de participació i va suposar un punt de trobada de tota la comunitat de l’escola. 

Moltes gràcies per participar-hi!

Aquesta web utilitza cookies per millorar l'experiencia de l'usuari. Si continua navegant, considerarem que accepta el seu ús.