Per al proper DIJOUS 24 D’OCTUBRE hi ha prevista una vaga de tot el sector de l’ensenyament convocada per tots els sindicats amb representativitat. El motiu comú és l’oposició a la Llei orgànica per a la millora de la qualitat educativa (LOMCE).

L’Escola Pia de Catalunya comparteix la preocupació per la situació actual i la voluntat d’oposició a la nova llei perquè no respecta el model d’immersió lingüística, perquè no és una llei de consens i perquè és recentralitzadora entre d’altres motius.

Us recomanem la lectura del document L’Escola Cristiana de Catalunya davant la vaga d’ensenyament del dia 24 d’octubre de 2013.

Des de l’escola procedirem com en altres convocatòries. La vaga és un dret individual i el decret de mínims assegura l’obertura de l’escola salvaguardant, tant el dret d’acollir-se a la vaga, com el de poder assistir al centre. Des de l’escola, adaptarem el treball a l’aula en funció de l’assistència del professorat però s’assegurarà l’atenció a l’alumnat durant tot l’horari escolar.

Davant vaga 24O

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari