El dia d’avui ha estat senzillament perfecte!. Al matí, com sempre l’hem començat amnb el “footing” però avui amb uns visitants inesperats: llimacs que l’humitat de la nit havia fet sortir.
Un cop tots llevats, al menjador el nostre paladar ha gaudit de la deliciosa coca de forner. Les activitats s’han iniciat i cal destacar molt positivament l’atenció i el treball que estan realitzant els nois i noies, quan tornin seran uns experts.

Sobre la visita a Planoles tenim un dubte: per què Planoles es diu així si no és pla? Ben fàcil, “pla no l’és”!, i a més a més a la botigueta de Planoles ja no queden secallones, esperem que no se les mengin i les podeu tastar també a casa.

Avui feia tan bon dia que molts s’han banyat al riu malgrat la temperatura de l’aigua és de 2,7º, això sí tothom amb protecció i botes d’aigua.

El temps lliure transcorre plàcidament , ping-pong, futbol, xerradetes… Encara no tenim molt clar com pot ser que de la farmaciola s’estiguin exhaurint les pastilles del mal de coll!
I per acabar ara mateix estem a punt de començar el Karaoke!!!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari