El dissabte 16 d’abril va tenir lloc la fase final del concurs “Més Matemàtiques-2016” de 5è de Primària, organitzat per l’associació de mestres APaMMs a l’institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt. De la nostra escola hi van assistir la Laia Agudo, l’Aina Badia, la Laura Rojas i la Judit Martínez. Quan vam arribar van distribuir els nostres alumnes en diferents grups de treball amb alumnes d’altres escoles i van resoldre tres problemes en grup i després van participar en una gimcana matemàtica. El grup de l’ Aina Badia va resultar guanyador en la categoria de 5è.

En la mateixa jornada es va desenvolupar la 2ª fase del concurs “Fem Matemàtiques-2016” de 6è de Primària, organitzat per la mateixa associació. En aquesta ocasió de la nostra escola van ser seleccionats una bona colla d’alumnes: el Guiu Corominas, el Gerard López, el Pau Martínez, el Xavi Melero, el Guillem Balmanya, l’Arnau Baldó, la Carme Eixarch i la Nonna Vancells. Durant la primera part del matí van haver de resoldre tres problemes de forma individual i després també van participar en una altra gimcana matemàtica. Després de les correccions de les activitats i del còmput total de punts, passa a la fase final, que tindrà lloc el proper 21 de maig a Girona, la Nonna Vancells.

Des d’aquí volem felicitar tant als participants com als guanyadors, per l’interès i el treball ben fet que han demostrat, i desitjar molta sort a la Nonna.