El darrer divendres 26 d’abril va ser un dia amb una intensa activitat musical. A més a més dels concerts matinals de l’orquestra per a secundària celebrant els Jocs Florals, al vespre es va celebrar altre concert al nostre centre: el que ens van oferir la Massa Coral de Terrassa i la Jove orquestra de l’Escola Pia de Terrassa.

El concert va tenir dues parts i un “intermezzo”, amb una temàtica comuna: un viatge a través de la música.

A la primera part, la Jove Orquestra, sota la direcció de l’Alberto Arbej va oferir la suite “Viatge a Itàlia” amb obres de compositors italians de cinema. La interpretació va anar acompanyada d’un muntatge en vídeo amb fragments dels films, informacions i animacions que va enriquir enormement l’audició.

A la segona part, la Massa Coral de Terrassa, dirigida per Reinaldo Osorio, va oferir una extensa col·lecció de peces del repertori vocal a capella que sota el títol “Mundus Iustus” feia un magnífic recorregut per diverses parts del món. Les obres, algunes amb un marcat estil contemporani, van causar gran entusiasme en el públic assistent.

El punt de trobada de les dues formacions va tenir lloc al mig del concert. Les dues formacions van actuar juntes en una versió del “Senyor Sant Jordi” musicat per F. Vila i orquestrat pel mateix Alberto Arbej que d’aquesta forma van celebrar l’Any Espriu.

Felicitats a tots els músics participants!

0 comentaris

Escriu el teu comentari

Vols unir-te a la conversa?
Col·labora!

Deixa un comentari